transportul aerian

Transportul aerian – o modalitate rapida pentru transportarea marfurilor

Modalitatile de realizare a transporturilor s-au diversificat in asa mare masura incat in prezent livrarea acestora pe cale aeriana nu mai este tocmai un lux. Se pare ca aceasta metoda este aleasa de tot mai multe persoane care au dezvoltat o afacere  ce implica automat si acest sector, care doresc transporturi eficiente si rapide.

De obicei opteaza pentru aceasta alternativa cei care au de transportat marfuri perisabile sau de valori deosebite pentru ca astfel au siguranta ca marfa va ajunge la destinatie intr-un timp mult mai scurt decat in cazul in care s-ar fi optat pentru calea maritima sau pentru transpotul rutier.

În vederea realizarii acestui tip de transport sunt utilizate fie avioane mixte, cu care circula si pasageri, fie avioane special destinate acestui scop. Exista astfel si avioane cu transporturi regulate, care sunt incarcate in regim de linie, vorbind acum din perspectiva comerciala. Acestea implica trafic regulat sau curse ocazionale, precum si executarea de curse speciale, pe baza de contracte, acestea fiind incheiate intre companiile aeriane si cei care beneficiaza de transport. De asemenea, decolarea si aterizarea acestora nu poate fi efectuata decat in cadrul aerodromurilor civile autorizate in acest scop.

Transportul aerian – avantajele acestuia

Cei care doresc sa efectueze deplasarea bunurilor pot face acest lucru cu maximum de eficienta pe cale aeriana. Este o modalitate pe care o incurajam si pe care o punem de altfel la dispozitia celor care doresc sa aiba parte de servicii de calitate si timp scurt de livrare. De obicei, clientii care doresc sa beneficieze de acest tip de transport sunt cei care doresc sa livreze bunuri de valoare, precum obiecte rare sau scumpe si alte astfel de materiale.

Credem ca este inutil sa mai mentionam faptul ca transportul aerian a revolutionat transportul global, fiind cel care a reusit sa reduca la un nivel considerabil timpul de transportare a marfurilor, mai ales in cazul distantelor foarte mari. In mod deosebit cand este vorba despre efectuarea unor transporturi din tari de peste ocean este aleasa aceasta alternativa, tocmai datorita acestui avantaj.

Desigur, clientilor le revine datoria de a se asigura ca servicile de care vor avea parte sunt cele mai bune, dar mai ales cele mai sigure. Pentru asta, compania aeriana cu care firma de transport are contract este destul de importanta. Cand vorbim despre una de prestigiu, bunurile de transportat sunt inmanate cu mai multa incredere.

De asemenea, diversitatea serviciilor este un alt aspect de avut in vedere in alegerea firmei pentru transportul aerian. Ne-am dorit sa va oferim posibilitatea de a transporta in deplina siguranta bunuri in si din orice colt al lumii, motiv pentru care efectuam curse la cerere catre destinatii de pe intreg pamantul. In vederea realizarii acestui lucru cu maximum de succes, colaboram numai cu linii aeriene de prestigiu, atat cu avioane de linie, cat si cu cele de tip charter.

Modul in care este asigurata orice incarcatura inainte de decolare este deosebit de important. Este esentiala stabilizarea marfii prin mijloacele corespunzatoare, astfel ca in caz de turbulente aceasta sa nu sufere niciun fel de avariere sau deteriorare.

Se pare ca dezvoltarea extensiva a liniilor aeriene a facut posibila varianta de a livra orice marfuri in conditii normale, indiferent de locatie. Pentru ca acest lucru sa fie realizat cat mai eficient cu putinta este necesara intocmirea unor acte specifice. In vederea eliberarii acestora, firma de transport alege daca ofera consultanta sau ajutorul necesar celor ce le solicita serviciile. De preferat este sa optati pentu o societate care va ajuta din toate punctele de vedere, care are experienta in aceasta privinta si este capabila si realizeze toate cele necesare intr-un timp util.

Datorita parteneriatelor bazate pe o incredere de neclinitit, profesionalism si siguranta pe care le-am incheiat cu companiile aeriene, reusim sa va oferim de fiecare data livrare prompta catre orice destinatie, transport rapid si sigur, monitorizare permanenta a stadiului transportului, asigurare pentru marfuri, indeplinirea formalitatilor vamale, precum si consultanta in intocmirea intregii documentatii necesare pentru realizare in cele mai bune conditii a transportului.

Gasiti in cadrul site-ului nostru mastogaf.ro detalii complete cu privire la transportul aerian, demersurile pentru realizarea acestuia, precum si o serie de servicii de transport maritim si rutier in conditii normale sau agabaritice, la preturi mereu corecte.

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *