Despre Mastogaf Spedition

Compania Mastogaf Spedition a fost infiintata in anul 2012. Obiectele de activitate principale sunt reprezentate de transportul intern si international de marfuri cu autocamioane, dar si intermedierea de transporturi.
Prin serviciile noastre complete si complexe, oferim solutii diversificate tuturor celor aflati in cautarea serviciilor de transport, mai exact: transporturi complete si partiale, transporturi agabaritice, transporturi ADR, transporturi de marfuri la temperaturi controlate, transporturi maritime, transporturi aeriene dar si servicii de inchirieri macarale pentru a facilita incarcarea si descarcarea oricaror marfuri.
Viziunea companiei, dar si valorile pe care am pus accent inca de la infiintare, ne-au propulsat in topul preferintelor celor aflati in cautarea serviciilor de intermediere transporturi. Punem accent de fiecare data pe necesitatile clientilor, drept dovada oferim si o paleta diversificata de servicii pentru a multumi orice exigente.
Alaturi de diversitatea serviciilor, garantam de asemenea siguranta, transport in conditii optime, livrare catre orice destinatie, dar si rapiditate si suport pentru monitorizarea livrarilor.
Dezvoltam in mod constant solutii logistice si de transport specifice pentru diverse ramuri de activitate si industrii. Oferim solutii personalizate pentru clientii nostri, in asa fel incat rezultatul sa ofere eficienta, reducerea costurilor si avantaje reale fata de competitorii de pe piata.
Contactati-ne chiar astazi, pentru a afla mai multe informatii, sau pentru a gasi transportatorul care raspunde perfect oricaror nevoi de transport ale companiei dumneavoastra.

Transport Aerian

Pentru ca marfa ta sa ajuga rapid la destinatie.

Transport rutier de marfa

Pentru transfer intern si international de marfuri.

Suport Tehnic

Pentru a monitoriza fiecare transport si a fi informat constant despre statusul livrarii.

Transport Maritim

Pentru a eficientiza costurile cu transportul.

Inchirieri Macarale

Pentru a te asigura ca marfa este incarcata si descarcata eficient.

VA STAM LA DISPOZITIE

VALORILE COMPANIEI

Inovatie

Gasim tot timpul cele mai inovative solutii pentru dumneavoastra. Indiferent de specificul transportului, de dimensiuni, greutate sau necesar de livrare in timp foarte scurt, identificam acele solutii inovative care vor reusi sa va multumeasca din toate punctele de vedere. Abordam strategii inovative si gasim solutii pentru orice tip de transport: rutier, maritim, aerian, agabaritic, in containere exclusive, in sistem grupat de marfuri sau containere speciale.

Calitate

Calitatea serviciilor oferite este obiectivul nostru principal. Indiferent de tipul transportului, de urgenta livrarii acestuia sau de alte cerinte speciale, garantam de fiecare data servicii de cea mai buna calitate. Aducem imbunatatiri constante serviciilor noastre, pentru a obtine de fiecare data satisfactie maxima din partea tuturor clientilor.

Angajament

Ne respectam de fiecare data promisiunile! Orice client care a apelat la serviciile noastre poate confirma promptitudinea livrarii, dar si transportul efectuat in deplina siguranta. Marfurile transportate, indiferent de regim sau tipul de transport, ajung de fiecare data la destinatie in timpul stabilit, in cele mai bune conditii.

40 +

Angajati

900 +

Clienti fericiti

40 +

Camioane

200000 +

Expeditii

+4 0743 805 805
contact@mastogafspedition.com