Transport Marfa

Serviciile de transport rutier de marfa pot fi oferite in regim exclusiv sau partial, pentru marfuri periculoase sau care necesita temperaturi controlate. Transportul poate fi realizat in regim containerizat sau clasic (camion cu prelata).

Afla mai multe
transport agabaritic

Transport Agabaritic

Va oferim serviciul de transport agabaritic, destinat acelor incarcaturi de dimensiuni atipice sau care depasesc greutatile standardizate. Asiguram transport eficient pentru utilaje agricole si industriale, structuri metalice, transformatoare si multe altele.

Afla mai multe

Transport Maritim

Serviciile de transport maritim pot fi realizate in sistem LCL (incarcare partiala a containerelor), FCL (incarcare totala a containerelor) sau in regim special (containere speciale, destinate transportului maritim agabaritic).

Afla mai multe

Transport Aerian

Odata cu dezvoltarea liniilor aeriene din ultimii ani, ne-am specializat si pe transporturi aeriene. In acest fel, marfa dumneavoastra va ajunge la destinatie in timp record, in deplina siguranta si cu costuri minime.

Afla mai multe

Inchirieri Macarale

Incarcarea si descarcarea marfurilor agabaritice necesita si utilaje speciale in acest sens. La Mastogaf Spedition va oferim posibilitatea inchirierii de macarale potrivite pentru asemenea operatiuni, ce pot incarca si descarca usor orice tip de marfuri, inclusiv din categoria celor agabaritice.

Afla mai multe

VA STAM LA DISPOZITIE

+4 0743 805 805
contact@mastogafspedition.com